Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, September 21, 2014

Axia Yang Mampu Milik

Assalamualaikum....

Wow...teruja tengok perodua Axia...kereta baru keluaran perodua....aku tengok kat showroom Damansara Damai....tetiba hati ini rasa nak milikinya...kehkeh...mampukah aku...???...kena naik rank master coordinator shaklee cepat2 nie....

Axia Advance...full spec...memang terbaik...dah alang2 tengok kan...masuk dalam duduk tengok kelapangan...keselesaan...memang lapang...ada gps....yang paling best ade hook...hahaha...selalu beli kereta mesti kena beli hook....

Axia SE pun boleh tahan....berbeza dengan advance...Axia SE tiada gps...seat jenis yang biasa...Axia Advance seat kulit...memang selesa...harga memang mampu milik...besar lebih kurang MyVi....c.c cume 1000 sahaja...ruang bonet muat 4 bagasi besar...

Warna pulak ada macam2...hitam, putih, hijau, kuning, silver, merah....tapi aku minat silver....memang cun...kalau sekali tengok bahagian belakang mirip kereta naza model apa ntah....tak ingat...

Memang dah lama nak review Axia nie...tapi tak kesempatan...akhirnya dapat jugak tengok...kalau ada kereta untuk test drive tadi...memang aku dah bawak kot...haha...dah ada orang test drive tadi tue yang tak merasa tue...kikiki...

Okey jom tengok beberapa gambar Axia...


bahagian dalam yang mengujakan...ada gps...


seat kulit yang selesa...ruang pun besar...


bahagian bonet yang agak luas...muat 4 bagasi besar....


bahagian enjin yang smart dan kemas....


tengok warna hijau plak...di kejauhan abang aku, kak ipar aku, kakak sepupu dan anak buah aku....


tengok warna silver nie pulak....


warna hitam itu eksklusif....


warna kuning model axia advance....

~ zura ~

4 comments:

Ibu Ann said...

tertengok gak semalam...terbekenan gak...tapi....hehehe...

jemput singgah

http://kisahpondokkecil.blogspot.com

Zura Tahir said...

cantikkan...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik kereta ni. Jika berkenan kena cuba nanti akak. Mana tahu boleh ambil satu.

Zura Tahir said...

insha allah...