Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, January 5, 2012

Lagu Baru Di Merry Go Lyric

Assalamualaikum.....

Image dari google...inilah penyanyinya...Jimmy Palikat...artis Sabah...

Pepagi nie aku nak sajikan korang dengan lagu dari Sabah nie...suka aku bila dapat tahu tajuk lagu nie dari adik ipar aku...terus search kat google lagu nie...siap download nak masukkan dalam phone....jadikan ringtone...oh tidak..sekadar tuk dengar je...

Aku terus jatuh cinta dengar lagu nie masa pegi Sabah bulan sebelas tahun lepas....masa tue pegi kenduri kawin...malam terakhir tue dorang ada joget²....macam² lagu lah dorang nyanyikan...tapi suma lagu aku dah biasa dengar....kecuali yang nie....

>>>Nak dengar meh klik sini --> Tanak Kampung...aku ambik versi original punya...kalau nak dengar macam² versi cari kat you tube...macam² version ada...

~ zura ~

7 comments:

.: iEyLa :. said...

hikhik..wat la ringtone kak.. :p

dhiera said...

PC ofis tak ada speaker. xdpt dgr.. lagu orang kahwin ke apa?

Ardini Humaira said...

ni lagu fav hubby dni kak :D

Nida said...

Forst time dengar tajuk lagu ni..

ciK LyndaWawa said...

hahaha...lagu ni? hahaha

Myra Jay said...

Lagu rakyat ke?

Jap nak layan :)

wahida said...

ish..tak pernah dgr...