Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, February 22, 2010

Sume Ada Kat Umah...Bestnye

Assalamualaikum....

Ahad semalam hari paling best bile sume anak buah aku ade kat umah mak aku....mule² alang aku sampai dulu....lepas tue baru along aku sampai...meriah tul malam hari sabtu tue....esoknye Ceah bgth adik aku Izah plak balik umah...

Kebetulan mmg aku ngan kakak aku nak ke sana....tapi sblm balik tue aku ajak kakak aku g The Store...ada barang aku nk beli...ada jualan murah lah krg baju budak² brand KIKO....murah sgt...tue yg pakat ngan kakak aku nak belikan tuk budak kecik 6 orang tue...

>>>Sapa duk area Sg Buloh terjah lah The Store...harga dari RM10-RM16.00...untuk baju budak....





Ceah tgh dukung Wiyah & Zairah....belakang tue kakak ipar aku yang sulong ngan Nurin...

Balqis...

Zairah...



Nurin....


Zana...



Gambar ramai²...heppy sgt masa nie sbb sume anak buah aku ade kat umah mak aku...bersepah umah...cayang korang cemuaaaaaaa




Free Signature Generator

12 comments:

~aSHa~ said...

wah semua girl ke? meriah

chugie said...

wah.. memang meriah.. kiko buat sale ek?? adui..patut ke ku pergi??

zella said...

meriah tu bila dh ramai2 bkumpul...

zaza said...

hua ha ha.. mana anak ko zura? takkan anak buah je ?

mommy twin said...

z...patut pegi... pegi beli tuk baju anak2 aku skali erk... hua..hua..

zh-ena said...

zana mmg botak ker ra

wahhhhhh the store ader sales erk
blh la terjah nnti

Zura said...

sorang je hero asha...

Zura said...

ala g jelah...nti duit ko abis jgak zie...

Zura said...

mmg meriah zella...bkn senang tue nk berkumpul cm nie...

Zura said...

buat mase nie aku nk kumpul anak buah dulu...hehehe

Zura said...

aku setuju cadangan ko tue da...

Zura said...

bkn botak tp rambut dia jenis lmbat tumbuh...

pe lg na...umairah mesti suke klau ko belikan dia baju baru...hehehe