Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, February 19, 2010

Contest If I Have RM1 Million

Assalamualaikum....



Bestnyelah klau dapat RM1 juta dalam masa terdekat nie....macam² boleh buatkan...orang yang tak de kena mengena pun mengaku sedara dan² tue jgak...hihihi...aku dapat tahu contest nie dari best friend aku Imah...so nk trylah....nk tahu syarat²nye terjah ke sini

Kalaulah aku dapat RM1 juta ape aku nk buat...:
  • Langsaikan segala hutang piutang
  • Langsaikan installment kete terus
  • Bagi duit kat mak bapak aku n adik beradik aku yang lain
  • Dermakan pada golongan susah
  • Bagi modal untuk bukak bisnes butik pengantin adik n abang aku
  • Beli rumah sebiji untuk diri sendiri
  • Bawak sume famili pegi naik HAJI

Itu je kot..:)

Free Signature Generator

15 comments:

A N A K - A N A K K U said...

golongan bakal kaya dtg melawat...hahaha bestkan kalau kiter kaya bersama....

Zura said...

hahaha...pastue jalan mcam kassim baba

chugie said...

ai..cam same ngn aku je tu ra.

aduka said...

ok.. diterima..
akan direview..
=)

Zura said...

sama ke...itu yg aku terpk zie...

Zura said...

tq so much

[asam]pedas said...

bagus2...teruskan usaha untuk dapat 1juta tu..

♥CIK SHA♥ said...

kalau zura menang 1juta..sha pun nak ngaku sedara la..hehehe..

gudluck k!!!

Zura said...

klau dpt 1 juta pekena asam pedas kat melaka okey x..???hahahha

Zura said...

waaahhhh...dan² ye cik sha...nk lari dululah cenggini...hehehe

zh-ena said...

gud luck ra

~ain said...

heheh... ain pun kalau dapat satu juta, nak bayar hutang semua! pastu nak pi melancong... tak yah keja, lepas tu habis duit kena pi lagi satu juta.. hahahah boleh?

Zura said...

tq ena

Zura said...

hehehe...klau mcm tue ibarat syurga dunialah ain

DaHLia said...

all the best bakal jutawan..

i bekas jutawan :P