Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, February 3, 2010

Kelahiran Terbaru Dan Cabutan Bertuah Cikmin.Com

Assalamualaikum...

Nak cube contest nie plak....manalah th ade rezeki...lagi pun syarat yg mudah semudah ABC....tak yah fining² kepala....aku dpt th contest nie dr blog Imah...sesapa nk join pegi lah kat sini ye...enjoy...


"Cikmin.com merupakan sebuah laman blog peribadi yang mengisahkan tentang cikmin dan keluarga,disamping itu cikmin.com juga tempat cikmin berkongsi petua,resepi masakan,luahan perasaan,tips2 berguna untuk dimanfaatkan bersama.Semoga kelahiran cikmin.com yang amat istimewa ini akan terus mendapat sokongan padu dari anda semua.Salam untuk semua dan Terima Kasih"


Free Signature Generator

6 comments:

cikmin said...

salam zue..cikmin dah view! gud luck ok..

NahDaTuLIzaH said...

Jom join beramai-ramai...

~AmyLiana8886~ said...

gud luck zura..

Zura said...

tq cikwin...

jom reramai join izah...ko dh join ke..??

tq amy.. :)

♥CIK SHA♥ said...

wahh..contest lg zura??hehe..gudluck eh...

Zura said...

tq cik sha...cube nasib...hehehe