Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, February 8, 2010

Tag A - Z

Assalamualaikum...

Aku nk jawab tag dari Pretty Zaza atau aku panggil Liss....dia letak nama Zura sahaj tp tak letak nama blog...so aku rase akulah tue...hehehe...klau bukan aku pun aku nk jawab jugak..tak kire...hehehe...perasannnn...


A - assalamualaikum pd sume yg membaca entry nie
B - budak² pun boleh bace jgak klau nak
C - cara cm ne nk bace kena ikut abjadnye
D - dan bace dgn penuh perasaan walaupun tulisan yg biasa
E - entah mengapa aku rase cm best je tag dr mber kolej aku nie
F - fining tak de idea tapi aku cube jgak buat
G - gagal sekali tak beerti gagal selama²
H - hari akan datang sure cerah klau kita berusaha
I - impian yang aku impikan mungkin jd kenyataan
J - jangan sekali² tunduk mengalah
K - kalau tunduk hormat tak pe lagi
L - lama² nk tunduk pun tak pe
M - makin ke lantai pun lagi di alu²kan...hihihi
N - no komenlah klau krg nk tunduk hormat lama² n smpai ke lantai
O - okeylah kite cite bab lain...melalut plak aku nie
P - pagi senin nie mmg aku rase malas n bosan sesgt
Q - q keje aku kena settlekan
R - rase nk balik je
S - sangat teruja nk main bowling lagi...hahahha...bosan tul asyik bowling je
T - tembak dek mak bapak aku kang br th...ngabiskan duit je...mcm international player
U - udah² berangan nk jadi Shalin Zulkifli
V - v nie cm xde word je nk create...so mati akal kat sini
W - wow mencabar jgak nk buat tag nie
X - x tercapai dek akal fikiran aku nk langsaikan tp akhirnye
Y - yippie!!!!!aku dh berjaya jawab tag nie
Z - Zura nk berundur sbb tag dh abis di jawab




Aku nak tag pada sesapa yang sudi buat...buatlah erk...nk list kan mcm malas je...so tag sume...




Free Signature Generator

2 comments:

zaza said...

HAHAH.. WALAUPUN TAK SEBEST AKU.. TAPI, BEST LA JUGAK!! KAH KAH

Zura said...

hehe...pape pun aku lg best dr ko....hahahhaha...lantaklah...