Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, February 13, 2010

Tak Suka Ending Cenggini

Assalamualaikum...




Boleh di katakan tetiap hari aku berchatting ngan 4 orang mber aku...tp 2 orang nie mmg wajib sbb drg nie cm aku jgak...curi² chatting....kekdg tue langsung tak de keje...itu yang mmg free nak berchatting...tapi AWAS...bola² mata....

Tapi bila endingnye mmg kekdg aku tak suke sbb dorang nie suke tinggalkan aku keseorangan tanpa sempat jawab salam dorang...hahaha...kekdg tue berlumba² nak cepat kuar sbb tak nak tinggal sensorang...pastue sape kena tinggal mulelah bising...

Free Signature Generator

19 comments:

zh-ena said...

hehehehehe blh la plak mcm tu
tapi ko kan mcm biskut

ieQa sWetLuv said...

haha.. x boleh la gitu..kan elok sesuatu yg dimulakan dengan baik2 diakhiri juga dengan baik2.. baru best kn kn ngee =)

mommy twin said...

sian ko erk..nasib bek aku bz ari tuh...klu tak aku lar pling awal tinggalkan ko keseorangan...ha..ha..

NahDaTuLIzaH said...

aku lak tak sempat ber ym dgn kwn2 aku....huhuhu

zaza said...

nanti nak join gak geng curi chatting time opis hour ni.. cam best je..?

lemonade said...

ooo chatting time keje ye.
bagtau boss~!!! hahaha

cik bunbun said...

uuu. keshian kene tinggal..

hikk. ;)

Zura said...

saje2 je buat2 cm biskut..hahaha...tp selalu aku je kena tinggal...

Zura said...

hehehe...selalu bg je salam bile nk bla...tp tue lah...nk balik kan..waktu balik memasing lain...

Zura said...

nasib b2 je tinggalkan aku da...klau ko pun sekali mahunye aku merajuk...hehe..

Zura said...
This comment has been removed by the author.
Zura said...

sempat xsempatlah...curik2 je...

Zura said...

boleh aje liss...hehe

Zura said...

ooooo...nk bgth erk...xnk kawan...

Zura said...

nk buat cm ne dah kena tinggal...

A N A K - A N A K K U said...

hahahah sbb ko selalu ilang lame, aku selalu jerk tgglkan pesanan terakhir kat ko, tp ari tue x smpt sbb dah berkobar nk balik + hujan lebat tue....

Zura said...

ko mmg cenggitu...

chugie said...

hahaha..padan muka ko. ko kan suke ilang2.. last2 kene tinggal.. tunggu sok ra, kami buat lg ahahahhaha:))

Zura said...

ala...alah bisa tegal biasa...betul ke pepatah aku nie