Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, February 3, 2010

Aku Pada Hari Ini

Assalamualaikum....

  • Sakit kepala
  • Tgh tunggu hadiah sampai dari Dini
  • Tgh kerisauan hadiah tuk Cik Izah tak sampai lagi
  • Tak sabar nk tunggu esok sbb esok aku cuti....nak pegi EPF & bank tp ada muslihat di sebalik alasan tersebut
  • Tgh tunggu duit jatuh gedebuk depan mata
  • Tensen buat sticky mode entry tak menjadi tuk contest Kelahiran Terbaru...tak de rezeki kot...sbb itu salah satu syaratnye

Free Signature Generator

10 comments:

chugie said...

heheheheh..sian ko ra. try lagi ra! cayok! cayok!

Zura said...

maleh aku

..nOj.. said...

ehehe tukar tarikh kt post option tu. tukar kepada tarikh last contest. :P

NahDaTuLIzaH said...

Cian ko zura...
xpe nanti aku follow up lagi dengan courier company tu...

btl kate noj tu..tu caranye nak buat sticky post. tp sblm tu ko kene gi edit post --> post option --> masukkan tarikh baru.

Cube try. musti bule..

zella said...

wah...nk dpt durian runtuh ker?? ;)

kesehaRian Ra-Kun said...

salam kenal.
blognya sudah saya follow :)

Zura said...

dah buat dah noj...xmenjadi...maleh nk layan lah...

Zura said...

hehehe...aku rase selangor ngan melaka xdelah jauh mana pun...berhari jgak nk smpai...jgn barang tue jd cm belacan sudah..

Zura said...

durian runtuh...hehehe...klau dpt buah durian lg best makan...

Zura said...

salam knal juga...nti sy follow ur blog...tq