Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, February 17, 2010

Yippiieeee...Zana Tersenarai

Assalamualaikum.....


Anak buah aku yang gerammmmmmmmm je aku tgk....cium pipi tue kang....

Setelah sekian lama aku menanti akhirnye Liss (Pretty Zaza)...telah umumkan sapa yang melepasi tapisan pertama.....tak sangka aku contest anjuran Liss nie mendapat sambutan hangat...bayangkanlah lebih 200 baby cute join...

Tapisan nie klau tak salah aku di buat oleh member opis dia...unfairlah klau Liss yang buatkan sbb ade di kalangan yg join kawan mase kolej dulu...lagi pun ramai tue...sure juling mata Liss klau dia sorang je yang buat...hahaha...

Di kalangan ktorg berempat (aku, Imah, Zie & Ena)...hanya Ena sahaja yang tidak tersenarai untuk tapisan pertama nie...tak pe lah Na...lain kali boleh cube lagi..ini baru tapisan belum menang lagi....

Yang gilernye bila mimpi aku menjadi kenyataan...wakakakaka...smpai mimpi ko...aku mimpi anak buah aku tersenarai...tapi anak Imah ngan Zie tak tersenarai...tp bile tgk listing ngetop...ke3² tersenarai...hahahhaha....

>>>Kalau nk tgk sapa lagi tersenarai jomlah ke sini....tahniah pada sesapa yang melepasi tapisan pertama...pd yang tidak berjaya...next time Liss buat lagi contest...hikhik...betul tak Liss...??



Free Signature Generator

6 comments:

zaza said...

Betul 3x... Zura, memang ramai sesangat yang join.. Tak sangka plak! Kesian JURI jemputan aku tu.. kena paksa kat aku soh cepat2 pilih..Cuti pun suruh buta homework! hahah..Juling bijik mata diorang!

Zura said...

kena bg hadiah jgak kat juri ko tue...klau x sure xnk jd juri lagi nti...tp mmg xsangka ramai yg join...pape pun congrate sbb berjaya tarik peserta...

A N A K - A N A K K U said...

heheehh alhamdulillah....

Zura said...

alhamdulillah...kire comel jgaklah anak ko antara yg comel..

chugie said...

ra, nth2 ko pemenangnye kn??? good luck ra..

Zura said...

pape pun kite tgk nti...harap2 kite terpilih tuk tapisan terakhir nti...aminnnn..besar harapan tue...