Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, February 9, 2010

Hadiah Dari Ardini

Assalamualaikum....

Parcel yang aku tunggu telah berada di genggaman aku semalam...wah mcm bunyi dapat bom je...setelah sekian menunggu akhirnye smpai ngan selamat...alhamdulillah...ini hadiah saguhati dr Ardini sempena contest petua kecantikan bulan lepas...



Ardini guna pos laju rupenye...


Mukadimah b4 bukak hadiah...


Kotak hadiah...aku ingat kan Dini bg aku kapsul kecantikan..terpinga² jgak masa dpt tue...terus teringat kotak yg aku bg kat Cik Izah...kotak biskut....


Jeng jeng jeng...eyeshadow...i like this colour...cute sgt...tq Dini...patutlah nk beli bende nie tak beli²...rupenye dpt hadiah nie....



Ini tuk hilangkan lebam bawah mata...tak th cm ne rupenye sbb sayang plak nk bukak...



Haaahhh...nie plastik letup yg cover hadiah tue...terus aku letupkan...hehehe...tak de nye nk belek hadiah dulu...kejekan dulu bende nie...hihihi...



Sama kan...sebelah kiri tue aku beli sendiri...dh bertahun pakai tak abis²...aku bukan nye kerap make-up pun...pakai ikut mood...



Haaahh...nie lah ropenye shadow tue...nice n cute kan...


>>>Thanks so much Dini...



Free Signature Generator


10 comments:

zella said...

cantik juga warna eyeshadow tu...
leh buat smokey eyes ;)

Zura said...

erm..tp bkn nye reti pun psl make-up nie zella...

NahDaTuLIzaH said...

Huhu..tahniah..

Akunye lum dpt lagik..huhu..

ardinihumaira said...

^_^ buatla smokey eyes... hehe... dni malu laks...



lariiiiiii

Zura said...

haahh...ko jgn bg alamat umah...kang jd cm ari tue kang...berhari2 br smpai...

Zura said...

smokey eyes ke monkey eyes ke..xpndai sgtlah dini...kena study dulu...xpe bleh bukak blog haizan study

Redbloodsnow said...

wahh...same lah kte kan yang. dpt gift dr dini...:)

Zura said...

hehehe...dpt blogger pemurah cm dini mmg bertuah badan...

zh-ena said...

pasnie jgn tak melaram plak dtg opis..tapi aku perasan ko suka pki eye shadow tu sbg aye liner kan..cantik tau ra

aku pun suka pki mcm tu

Zura said...

erm...sbb aku xsuke pkai lelebih so aku jd kan mcm eye liner je...