Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, June 25, 2009

An-Nurs Cafe

Assalamualaikum....

Lunch aku ari nie kat Subang Perdana....An-Nurs Cafe....restoran nie dh lama aku dgr dr mber aku psl restoran nie....lg pun restoran nie pnah masuk JJMC....tue yg nk try tue....branch kat sini br je thn nie bukak...ade lg satu kat Subang Permai...nearest dengan Big Plate....

Sebelum aku pergi lebih jauhkan...korang pernah dengar tak proton keluarkan jenama Proton Sawi...erm...setahu aku xde....betullah kata ko shumie...ena nie mmg sesuke hati dia je....ade dia panggil kete aku proton SAWI....sedih aku...thlah kete aku colour green cm sayur....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Lantak ko lah na nk panggil ape pun kete aku tue...jnji bergerak...okeylah back to our lunch story...decoration restoran nie mmg marvelous....tersusun n byk choice tuk d makan....nmpak exclusive je tmpat nye...

Erm...cite byk xde...jom usha photo kat bawah nie.....




Aku br nk suap makan....



Ena...kawan lunch aku....sempoi je minah nie...



Aku mmg suke order air yg senang nk buat kat umah...ehhehe



Bkn aku yg on diet tp duit aku yg on diet....terkujat dgr mber aku beli kena RM6.30 2 jenis lauk...tp xthlah byk ke x dia ambik...hehehe



Penuh lauk ko na...nasib baik kena ngan selera ko...



Sama lak colour tudung ktorg...maroon....first time ena naik kete aku...proton SAWI...opppsss...SAVVY...hehehhee

Free Signature Generator

6 comments:

iman said...

ko ngan ena same jer, citer pasat decoration kedai, tp y tunjuk gmbr, gmbr lauk pauk korang......eeeeee g lek kedai tue, tunjuk kat aku decoration dia...

Redbloodsnow said...

uiii..a'ah penoh pingan kak ena tuh. agaknyer lapo sgt kot..haha. alaa, klo zie ker...lapo sgt ke, lapo sedang² ker....kompom penuh mengunung mcm tuh gak pingan zie bile dh ngadap makanan..lalalala

Zura said...

hahaha....dh nama pun makan....

zh-ena said...

betul3x kata time lunch mkn la..perut pun lapar..

tak kira nak pggl gak keta sawi heheheheh

lemonade said...

sis, n3 ni sama ngan sis ena la..~hee

Zura said...

Zie-kuat makan gak zie nie erk...tp klau badan still maintain oraitlah tue cm akak...hehehe...mkn2 xgak gemuk2...

Ena-ko telah mencemarkan nama kete aku tau na...aku saman ko 1 juta

lemonade-mana xsama...ktorg nie mber dr sekolah menengah lg...skrg nie opis pun dekat2 aje...tue yg boleh lunch sama tue...