Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, June 10, 2009

Berlagaknya....eeeeeeeee

Assalamualaikum.....

GEMBIRA;
Satu perasaan yg sume org nak...


SEDIH;
Satu perasaan yg sume org elakkan...


MENANGIS;
Satu perbuatan yg lahirnye dr hati bila sedih atau gembira.....


BELAGAK;
Satu sikap yg lahirnye dr dlm diri bile terlalulah gembira tanpa kite sedar....


Rase²nye betul x teori aku nie...?????


Mengikut pemerhatian aku, ade org terlalu gembira sehinggakan dia show perasaan itu...dan dlm xsedar dia telah berlagak....ini mmg sikap yg xbetul....bkn xleh tunjukkan tp kena lah dgn caranya....aku pnah alaminye sndiri....br je jap td...cm terbakar gak dgr tp nk sedapkan hati ckp jelah yg dia nie terlalu happpyyyy ngan life dia....


" zura nie bkn ape...dia xde kawan kat atas tue (bhgn admin n account)"


So aku berfikiran yg dia mmg memaksudkan begitu....aku sorang je yg xkwin lg.....erm...mmg betul aku je xkawin lg tp xharus mengungkapkan begitu....terhiris hati ini...(konon²lah)...pd hal life aku dh cukup happy dah....ada famili...ada kawan²...ada kete...ada umah walaupun menumpang....xkesahlah, jodoh akan smpai gak kan...at least, muka cm aku nie pnah jd rebutan gak....hahahaha...

Free Signature Generator

2 comments:

zh-ena said...

apasal smp org tu ckp mcm tu

Zura said...

biarkan lah....dh dia rase dia sorang je bahagia.... :D