Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, June 3, 2009

Tilik Peribadi Diri

Assalamualaikum.....

Pagi td aku dpt email dr kakak ipar aku....email dia berkenaan ngan maksud huruf pertama pada nama.....ini huruf pertamaku....
H
Mudah simpati, bahasanya lemah-lembut. Tidak pernah melukai perasaan orang lain. Selalu tergesa-gesa dalam melakukan pekerjaan, suka berkhayal dan bercita-cita terlalu tinggi.

Mudah simpati ; Iye kot...:D...klau buat muke seposen mintak duit sure aku bg...hehehe....

Bahasanya lemah lembut ; ntahlah....kdg² kasar jgak....

Tidak pernah lukai perasaan org lain ; yg ini xbenar sama sekali.....

Tergesa² ; yg ini betul....sbb th nk siap cepat je...betul atau x...belakang kira...tp xselalu cm tue....

Suka berkhayal ; ermmmmm.....ye ke...mungkin kot....

Cita terlalu tinggi ; adalah sikit kot....klau xde nti org ckp hidup xde wawasan...

Free Signature Generator

4 comments:

zh-ena said...

klu z aper maksudnyer ra

ein_kenangan2005 said...

...hahaha aku rase bkn ko y mudah simpati, tp ko tue y suka wat muka simpati.....;p

iman said...

acik zura kalau iman buat muka 15sen acik zura akan kesian kat iman tak????

Zura said...

aku dh send email kat krg lah ena...check email ko tue...

ala sama je...keywordnye simpati

klau muke 15sen...x d layan...muke 10 sen je