Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, June 27, 2009

Mimpi

Assalamualaikum....

Ini nak cerita sikit nie....malam tadi aku mimpi seram sangat...rasa menggigil badan nie bile terjaga dari tido....rasenya tak pernah mimpi macan tue...malam tadi tido rumah kakak aku di Desa Coalfield....sepanjang tido kat umah dia inilah mimpi terhebat yang aku dapat...

Aku berharap mimpi aku nie tak jadi kenyataan...klau jadi kenyataan sure banyak org meninggalkan alam yang seribu fana ini....tido awal sikit mlm tadi dari kebiasaan....selalunya selagi tak pukul 12, aku tak tido...tapi malam tadi pukul 11 dah lena diulit mimpi....

Elok je makan ubat terus mataku beradu...tgh syok² tido...tetiba dptlah call dr kak sepupu aku....kacau btullah kak sepupu aku nie....nasib baik tak mimpi yang best² masa tue....hehehe...bile dah off line aku pun sambung tido balik...nasib baik senang tido...

Masa nie lah aku mimpi...nk th aku mimpi ape...jeng jeng jeng.....aku mimpi bencana alam jadi kat malaysia nie...gerun sangat....angin kuat sangat....ribut tapi yang hairannya cuma angin je kuat tapi tak de korban nyawa dan korban harta....

Rumah aku tue pun masih tersergam lagi...tapi dianya angin kuat tak ingat lah....masa angin kuat tue aku selindung belakang pintu...dan masa tue aku sorang aje dalam rumah tue...famili aku dah entah ke mana entah....tak terimiginasilah macam mana kuatnye angin tue....

Bila angin dah reda....kawasan tue jadi gelap segelap gelapnya...tak nmpak apa pun...yang gelapnye cume bahagian luar rumah je....dalam rumah tak de pulak...tue yang aku hairan 1000 kali hairan tue.....eeeeeeee....memang seram lah mimpi aku nie....

Apa maksud mimpi tue erk..??????adakah sekadar permainan tido...atau ada maksud tersirat...erm....

Free Signature Generator

2 comments:

iman said...

naper aku x rase seram erk?tp rase mcm kelakar jer...hahahah ko nie xleh jadi penyampai cerita mistiklh

Zura said...

hahaha...sbb ko xalami...mmg aku xleh jd pencerita pun..nk cite pun aku xreti...hihihi...aku dh agak sure org gelakkan cite mimpi aku tue...