Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, June 4, 2009

Buhsannn

Assalamualaikum........

EEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeee......bosan nye ari nie....nk buat keje cm xde mood je....rase cm nk baring²...lepak² tgk t.v....pastue pekena milo ais...mmg meleleh....tp xleh buat cm tue sbb aku kat opis....bkn xde keje tp cm bercinta je nk buat...
@@@@@@@
Sesampai je kat opis mmg aku terus sign in blog aku.....nk cari mood....dlm kul 0900 a.m sign in YM lak...sbb mber² chatting aku masuk opis kul 0900....tp sblm tue bg keje kat despatch aku tuk d settlekan....siap sume br leh dok ngadap p.c........itu pun bkn terus² buat keje....baca emaillah...update bloglah...jengah blog org lah....bg komen itu komen ini...
@@@@@@@
Tp kena pandai berlakon yg ko sdg buat keje...nti nmpak dek exec aku jd kes naya je....walaupun aku th dia pun lebih kurang je....bile dh agak fed up nie mulelah mataku mtak d sorongkan bantal...tp menahan jelah sbb lg one day je nk keje...sabtu nie cuti first day....kena lak birthday agung....

@@@@@@@

Erm...cm ne lah nk jd pekerja yg dedikasi....

Free Signature Generator

4 comments:

iman said...

erm......ra ari nie bos kau cuti, xtau smp bila, tp y pasti kau cuti esok smp isnin, so mulai dr esok aku akan bgtau ko erk aku sentiasa jer melepak depan tv smbl hirup milo ais...pergh meleleh beb!

Zura said...

sudahlah ko....

zh-ena said...

sama la kita nie..klu blh nak tido jea kat umah..

kdg2 pkir naper la idup nie asyik nak keja jea kan

Zura said...

erm...