Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, June 16, 2009

Psychology

Assalamualaikum......

Dedikasi untuk mber² aku yg sudah berumahtangga..... :D

KALAU SUAMI;

~Kalau suami mula berahsia.. Itu tandanya dia tak setia

~Kalau suami meninggi suara Itu tandanya dia dah ada mak we

~Kalau suami mengaku bujang tua Itu tandanya dia nak ngurat anak dara

~Kalau suami selera tak ada Itu tandanya dia nak pasang dua

~Kalau suami lambat balik aje Itu tandanya dia dah syok kat deparment dia

~Kalau suami tidur di ruang tamu Itu tandanya dia dah jemu

~Kalau suami malam jumaat buat tak tahu Itu tandanya tak lama lagi hidupmu bermadu

~Kalau suami garang macam singa Itu tandanya hati dia dah tak cinta

~Kalau suami asyik komplen aje Itu tandanya dia dah tak suka

~Kalau suami mula sepak terajang ke muka Itu tandanya dia nak memberimu title JANDA..

JIKA SUAMI;

~Jika suami sayangkan isteri Dapat gaji semua diberi

~Jika suami sayangkan isteri Kerja rumah rela dikongsi

~Jika suami sayangkan isteri Kereta diberi suami naik LRT

~Jika suami sayangkan isteri Duit poket diberi setiap hari

~Jika suami sayangkan isteri SMS dikirim tanda rindu dihati

~Jika suami sayangkan isteri Kongsi masalah nasihat dikasi

~Jika suami sayangkan isteri Diberi ciuman setiap pagi

~Jika suami sayangkan isteri I love U, I miss U katanya setiap hari

~Jika suami sayangkan isteri Isteri gemuk, dikatakan seksi

~Jika suami sayangkan isteri Sakit sikit selongkar laci ubat dicari

~Jika suami sayangkan isteri Kemana sahaja dibawa pergi

~Jika suami sayangkan isteri Sentiasa jujur perihal diri

~Jika suami sayangkan isteri Status berkahwin bangga sekali

~Jika suami sayangkan isteri Cintanya suci hingga ke mati

Haaa...inilah ragam seorang suami.....bkn niat tuk curiga tp sbg isteri kena berhati² sblm terkena....kepercayaan adalah tonggak kebahagian....klau krg percaya dgn suami krg abaikan lah entry nie....hehehe...tp bacela tuk seronok² aje.....
Free Signature Generator

4 comments:

Redbloodsnow said...

hahaha..sokkaaa sokka ngan posting neh. Will keep it in mind. klo zie dh kawen nnti n si suami menunjukkan tanda² yg diatas tuh sume....jaga la die...ekekeke


:P

Zura said...

tuelah...mostly perubahan tue betul n beware je lah...

zh-ena said...

WAH SGGH LA BG PANDUAN :D

Zura said...

tuk krg gak...supaya xjdi isteri teraniaya...hehehe...gurau je...