Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, June 25, 2009

Bengang Sungguh

Assalamualaikum....

Nie yg buat aku nk memenuhi blog aku nie....geram tullah ngan project consultant aku nie....chinesse women yg kena pecah kete dia ari selasa tue.....ntah bape kali ntah aku nk kena print statement tuk dia ntah...every month dh buat...print...pastue letak atas meja....ntah mana simpan ntah...

Pastue, bile nk collect payment suke refer statement yg lama...surelah customer marah...statement lama mana ade update lg...xgune lah aku bg yg baru klau yg lama gak dia refer....eeeeeee....suke cm tue..pastue bile customer marah dia kite balik kena marah....bengang tul sesgt...

Bukan aku sorang je kena cm tue...opismate aku yg lain pun sama...berkali² kena print atau cari bende yg sama....mentang²lah bos...sesuke hati je....suruh gantung kat leher xnak lak tue.....bile mintak bkn main lg sengihan nye...bile marah xingat langsung silap sndiri....suke xmengaku silap sendiri.....

Lagi satu klau dia suruh cari smthing n dia ckp "not nowlah"....usah percayalah madah tue...pagi dia suruh cari...kang xsmpai half hour dh tanye....oleh kerana dh 4 thn lebih aku keje kat sini...so dh masak sgt ngan madah tue...sbb tue bile dia ckp "not now" aku terus buat je...selagi dia xdpt ape yg dia nk selagi tue lah hidup ko xtenang....hehehehe....

Free Signature Generator

2 comments:

zh-ena said...

biasa la tu bila keja bwh org..nsb baik la aku terus keja direct ngan bos..jd tadah telinga ajer la

Zura said...

dh nama pun kuli...