Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, April 23, 2010

Ada Rupenye Pemenang Yang Dapat Capture 7777

Assalamualaikum...

Okey aku nak buat correction sikit...aku ingatkan tak de sesapa dapat capture 7777...rupe²nye ada....klau krg nak tahu sapa meh ke sini....empunye diri mmg gemarkan katak...tapi aku paling geli ngan katak...

Okey Nasaz nti bg alamat ngan no phone untuk kerja² penghantaran barang ke tempat anda...boleh bg detail kat FB ke atau kat email pun boleh jgak - z2007_jc@yahoo.com.my....okey tahniah....



Free Signature Generator

8 comments:

chugie said...

asal aku x tau ko buat contest ni?? ahahahah.. tahniah tuk org tu!

nasazfrog... said...

ok zura nanti kita emailkan,,, tq.

Bro Framestone said...

lepas nie kne tunggu no 77777 la ek

BroFramestone Blog

Zura said...

ok nasaz

Zura said...

wah...lama tue nk tunggu...

Zura said...

saje je buat last minute zie...

mommy twin said...

ish ish...nasazfrog tuh nape wat profile gambar acik TUT tuh...aku geli weh...tp bukan tahap geli dh aku neh, dh tahap fobia...tolong...jauhkan aku dari acik tuh...

Zura said...

hahaha...senang je da nk hilangkan fobia ko...ko g masuk blog dia...