Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, April 2, 2010

@@ April_giveaway @@ by Zie Fauzi

Assalamualaikum.....

Just click the banner for more info...


Okey, aku nak join kan diri untuk giveaway dari Zie...aku kenal Zie mase sama² sertai contest anjuran Mr Denaihati -Hidup Berani Untuk Gagal....Zie yang canangkan pd aku tentang contest tue...lah nie nk join giveaway Zie plak...aku dapat th dari Cik Izancute...salah seorg peserta KAMI : 1st Giveaway ktorg...sapa nak join letakkan aku sbg refferal ye....tq



Free Signature Generator



6 comments:

chugie said...

ra, nape bila klik je x leh go thru ke website die?

A N A K - A N A K K U said...

asal aku klick kat baner tue xdpt nak join contest...huhuhuh sedih..baru nk join...

Zura said...

aik...erm...

Zura said...

okey korang, aku tersalah add daaaaaa...

ZiE FAUZi said...

zura,dah pass n gudluck..thanks ya... btw,hadiah referral untuk contest HBUG yg zie janji tu tak hantar lagi.. kalo dah hantar zie bg tau yer.. jgn marah k sbb lambat..

Zura said...

its okey...