Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, April 26, 2010

Friendster Berwajah Baru Yang Aku Baru Tahu

Assalamualaikum...




Waaaaaaaaaaaahhhhh....sudah lama aku tak log in friendster...hari nie aku sign in sbb nak ambik gambar member aku tuk wish birthday...lain sungguh page nye...mase nk log in tue dia suruh verify email...dari 24.09.09 lg dia suruh verify....nasib boleh bukak...




Free Signature Generator

4 comments:

Miss Izah Mohamed said...

eh eh.. bkn dah lame ke layout ni.. hehe

NahDaTuLIzaH said...

adeh..lame betul ko tak melawat frenster ye..ni mesti skang slalu lepak kat fesbuk...huhuhu

Zura said...

mmglah layout nye dah lama tp kite je dah lama x log in

Zura said...

almaklumlah fesbuk kan glamer skrg nie