Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, April 22, 2010

Nape Payah Sangat...??

Assalamualaikum.....

Sekarang nie aku payah nau nk ping blog dalam Geng Blogger...asal erk...???selalunye bile log in je terus tanye "ada entry baru untuk di ping kan" tapi skrg nie bukak² je tak de...dah lama jgak aku tak ping kan entry...

Dulu masalah nak log in...ntah ape ke jadah yg kuar last to last maleh nk layan aku buat tak reti je...bile dah boleh log in nak ping kan blog plak enggak boleh.....payah nau...



Masih lagi entry lama....



Kat kawasan nielah dia duduk...


Free Signature Generator

4 comments:

chugie said...

tul tu ra..

2 ari lepas boleh lg..

semalm aku try, x leh dh

NahDaTuLIzaH said...

kalau ko ade buat sticky post memang tak leh ping entry terlatest. Aku da penah kene dulu. Tapi bile stucky post da due baru leh ping latest entry.

Love Says it All~ said...

check out the latest dates for makeup classes!!!

APRIL

24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

MAY
8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

Zura said...

laaa...ye ke...okey...thanks...br ku th...