Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, April 20, 2010

Member Aku Yang Dah Lanjut Usia

Assalamualaikum....




Hari nie umur makcik nie 29 tahun...selalu akan bagi msg wish besday kat dia tp thn nie mcm tak nak buat...aku buat special entry tuk dia...bile dah tua² nie rase nk bermsg²an mcm maleh je...tp aku blm tua lagi...tp ko dh tua kan mah..???...hehehe..dah 15 tahun kite berkawan...
  • Semoga ko sehat selalu
  • Semoga rezeki ko murah
  • Semoga ko capai ape ko nak n impikan
  • Semoga ko pun akan buat special entry tuk besday aku nti...hehehe
  • Semoga kite terus berkasih sayang
  • Nanti belanja aku erk... :)


Free Signature Generator

6 comments:

A N A K - A N A K K U said...

hheheh tq ra....special N3 ko wat utk aku...tggulah mase ko aku akan bg ko big surprise...hahahah dh lame uits kiter bersahabat..semoga kita sentiasa bersahabat hingga akhir nnt

chugie said...

huhu.. jangan lupe spesel entri tuk aku nanti tau!

Zura said...

insyaallah...

Zura said...

insyaalah zie...klau boleh sume aku nk buat entry dan x dan je nk buat...

mommy twin said...

eleh...ra double standard... mase aku tak wat pun...sedey lar weh...smpi ati ko...tak jadik nk blanje ayam lenyek...

Zura said...

eh xbuat ke...nape aku xbuat erk..ermmmmm...