Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, April 5, 2010

Lapan Ribu Sembilan Ratus Lima Puluh Enam Visitor

Assalamualaikum....



Korang bayangkanlah sehari banyak nie yang jengah blog korang....terkejut tak..mase aku tgh dok refresh² blog aku sekali kuar mende nie...terbuntang mata aku...tapi itu sume technical error...ape sgtlah blgo aku smpai cm tue visitornye...hehehe




Free Signature Generator

6 comments:

Legasi Piston Pecah said...

widgeo nih annoying lah wak,,
dulu pon saya pernah guna tapi tukar pakai hitstat...

A N A K - A N A K K U said...

eeeee x bg smgt kat diri sendiri....oklh tue ra, ko skrg kan dh ramai peminat...hehehe

♥suterakasih♥ said...

wow sis hehe
kalau lah kan blog kite leh dpt visitor byk cmtu..bisa pengsan sy hehe

nOah said...

huhu....
teruja kot klu visitors rmi mcm tuh..
gelak guling2 punya =)

♥CIK SHA♥ said...

wahh zura..gile kagum sha kalau betul ramai gile visitor lawat page zura dlm satu masa macam tu..mmg glamer habes ni..hehe..

Zura said...

angan2 je tue cik sha...hahaha