Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, April 10, 2010

Ahli Keluarga Baru

Assalamualaikum.....

Dah lama rasenye tak mengupdate blog...rase kemalasan datang menerjah plak...dgn keje yang berlambak mambak atas meja buat aku tawar hati & malas nk update...tp ari nie kerajinan dtg menerjah plak...

Keje byk jgak dah settle walaupun ade lagi yg tak settle...kucing aku nie ha br je beranak...dapat 3 ekor n sumenye warna putih mcm mak dia jgak...nama kucing aku nie 'Genda' sempena bahasa filipina yg bermaksud 'cantik'...

Mase tue mcm kena rasuk tgk cite filipina tajuk dia 'Pangako Sayo'...mana tak addict tgk hero n heroin hensem n cantik...sama padan...pelakon dia Jericho Rosales & Christine Hermosa...wow ingat lg aku nama drg....

Bulat² je tgk anak dia...geram je tp ade sekor tue kaki dia cm bengkak sbb terbelit ngan tali pusat tp aku tak tgk lagi sbb tak berani n tak sampai hati nk tgk dia menjerit sakit...





Free Signature Generator

4 comments:

mommy twin said...

sukernyer bela kucing... aku bukan tak suker, tp tak minat...heheh...cam len jek maksudnyer... bukan pe, malas nk buang sisa kumbahannya...dpt yg jenis pandai pegi jamban, okey ler... dpt yg tabur ikut dan tuh, huh...sabar pun leh terbang melayang2...

NahDaTuLIzaH said...

bestnye dapat ank kucing..sangat kiut!huhuhu

Zura said...

mmglah da...itu yg kena sabar tue...tp bile kucing nie dpt anak rase mmg best...

Zura said...

hehehe...