Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, April 7, 2010

Dasar Putar Alam

Assalamualaikum...

Eeeeeee....geram aku ngan bos aku nie...cakap mcm keling...awak tue cina cakaplah style cina...putar belit cite....geramnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee....nasiblah klau lepas nie kena marah..lantaklah...pedulik ape aku....patutlah naluri aku nie rase² mcm nk kena marah je...gerammmmmmmmmmmnyeeeeeeeeeeeeeee....



Free Signature Generator

14 comments:

BULLET said...

konsep 1malaysia tu...marah pun cam keling...hahahha

~ain said...

kenapa ni? apa kes.. kalau bos marah zura.. zura marah je dia balik.. lepas tu suruh bos tu pi keje kat lain.. hahahahah

|| NaFiRaa || said...

uik.. dah boleh rasa dah nak kena marah..hehehehehe :)

A N A K - A N A K K U said...

uits asal ra? tensen tol ko nie....tp akupun x suka bila org ats suka tukar2 keje..nnt kiter y kene

Zura said...

mmg pun...mcm keling

Zura said...

wah ganas tue ain...

Zura said...

betul kak...kekdg tue boleh rase...

Zura said...

tgh tnsen tahap gaban nie...nyampah aku...gerammmmmmmmm....

chugie said...

sabo ye ra...

mommy twin said...

tarik nafas dlm2 ra...pas tuh ko sembur jek bos ko tuh balik. pas tuh, sblum die bg surat kat ko, ko bg dulu surat ko kat die... padan muke die sbb tak dapat bg surat dulu kat ko... ko menang lar sbb bg surat kt die dulu... ada cam maniam tak komen aku?

Zura said...

tgh sabo je nie zie

Zura said...

erm...adelah cikit mcm maniam...bagus cadangan ko tp pas nie sapa nk tanggung aku...

zh-ena said...

bos kalau nak marah mmg mcm tu
bila dah lepas ckp nak say sorry pun tak guna lagi

Zura said...

erm...biasela tue manusia