Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, April 5, 2010

Riuh Tanpa Pak Din Pagi Ini Dan Seterusnye

Assalamualaikum.....

Pagi nie aku rasa mcm tak best bile tak dgr celoteh Pak Nil & Pak Din....rase mcm hari nie tak lengkap plak....selalunye mesti aku bersemangat nak dgr celoteh dorang....pagi² bangun je terus tersenyum....

Sejak aku duduk umah kakak aku dan dalam bilik aku ade radio nie setiap malam tido aku tak off radio...berpasang je radio....so bile terbangun pkul 6 terus dengar suara dorang...dan segmen yang aku nantikan drama sebabak ngan sawancara....

Pagi nie Dina mengimbas kembali profile Pak Din...walaupun dalam keadaan sedih tapi aku masih boleh tergelak besar sbb Dina memainkan semula record album Pak Din yang bertajuk Din Beramboi...

Sebenarnye aku mmg dah lama minat dgn lawak Pak Din dari mule² dia kuarkan album...mmg kelakar gilerlah...ktorg siap beli album tue melalui majalah Ujang yang mase tue mmg tgh meletooopp.....tp dah hilang....

Bile Dina mainkan semula rekod tue buat aku gelak terbabas² dgr balik lawak yang aku dah lupe...tapi mase tue orang tak berapa terima lawak Pak Din...tapi bagi aku lawak Pak Din mmg spontan dan selamberrr....

>>>Pape pun lawak Pak Din mmg memberi kesan dalam hidup aku untuk terus tergelak...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....


Free Signature Generator

8 comments:

A N A K - A N A K K U said...

iash....jgn over sgt leh x...;p
doakan dia ra, Allah lebih sygkan dia..akupun beli gak album din beramboi tue....hahahah tp mmg best...

~ain said...

Walaupun lawak beliau kadnag-kadang tak terjangkau dek akal, ramai yang sayangkan beliau rupanya..

Semoga Allah merahmatinya..

Zura said...

hahaha...terover ke...hehehe...ko pun beli gak..mmg kelakar kan...ko ade lg ke album tue...???

Zura said...

itu namanye pelawak ain...melawak bende yg kite xduga...kreatif...spontan

chugie said...

emm x sangka ko meminati die ra.. xpe, jom ke SINAR plak.. sure ko akan tergelak lg!

ra, aku dh join ler giveaway zie fauzie tu..

Zura said...

ooo..ye ke...

aku pnah cube dgr sinar zie tp xkenalah ngan selera aku...mlm je aku boleh dgr sinar sbb ade lagu rock kapak 80-an..tp itu pun selalu je lupe siaran dia...hehehe

..nOj rawK.. said...

uwaaaa masih sedih lg... still x caye. senang sgt dia pegi.. sobsob... yg kaset tu pun aku penah bli. mmg best. atas burung bawah burung, kanan burung kiri pun burung. hehehe

Zura said...

ingat lagi..