Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, October 20, 2010

Kereta Aku Kena Pecah Masuk

Assalamualaikum...

Aku nak share satu cite pasal pagi tadi...masa aku nak kuar...aku terus ke kete aku nak start enjin...sampai je kat kete yang aku parking depan umah aku tengok pintu side driver terbuka...aku pelik..dalam hati "sapa plak yang bukak nie"...

Lepas tue aku tengok ada satu wayar terjulur ke bawah...wayar lampu dalam...tengok² lampu kete aku kena curi...termasuklah pocket yang bhgn atas tue...ngan case cd aku sekali hilang...aku dh cuak nie...kete aku kena pecah masuk ke...

Aku terus tertumpu kat radio kete aku..."hhuuuuhh..nasib baik ade"...sbb orang yang suke mencuri nie dia akan aim radio sbb boleh jual...sapa plak yang curi harta kete aku nie...lepas tue nak bagi msg bateri phone aku plak rosak...

Padahal malam tadi aku dah charge giler² kasi penuh...tapi still bar satu...aku dah nak nangis...apelah nasib aku bertimpa² nie...baru je kete kena pecah masuk nie bateri handset plak buat hal...

Lepas tue dalam dekat² pukul 6 pagi aku terjaga...nak siap² pegi keje...bangun² je terus tengok handset...alhamdulillah masih sehat baterinye....mase nak start enjin aku tengok jgak lampu aku...alhamdulillah masih ada...

>>>Rupe²nye aku bermimpi...ceh...buat gabra aku je...



Free Signature Generator

20 comments:

onniey84 said...

heheheh.zura2..nasib baik mimpi jer...tk basuh kaki agaknya mlm td

chugie said...

eee... mati2 aku igt betul2 tau!

~ain said...

sila jangan buat lawak ok!!!!!!

grrrrrrrrrr.. buat suspen je si zura ni tau!!

MR Bang Miji said...

cet..ingtkn betol.penat kasihan kan pd awalnye..huhu..laen kali tido basuh kaki.eehhehehe

A N A K - A N A K K U said...

ko mmg suka wat cerita mcm niekan...nak aku care kat ko lelebih...arghhhhhhhh tensen aku tertipu...raaaaa aku grrrrrr

Zura said...

nasib baik mimpi onniey..mmg dh suspen jgak..basuh ngan myk gamat sbb kaki luka...hehehe

Zura said...

jgn mati dulu zie...aku xsmpat nk mtak maaf kat ko lg nie..

Zura said...

hahaha..ala zura yg alami mimpi tue lg suspen tau ain...cuak cuak cuak..ish ish ish

Zura said...

ooo...lah nie dh xkesian lah erk bang miji...uwaaaaa...

Zura said...

aku rase ko lg tensen bile bukak blog aku pc ko hang...hahahhaa...

ardinihumaira said...

hehe... dni kalo cemtu nak mimpi dapat kereta la kak.. bestnya dapat inspira ;p

Zura said...

yo lah tue dini..

Ju@Lucky^Mummy said...

sabar jeekk..

mimpi rupanye..

lemonade said...

gila punya suspen! aiyakkkk

NahDaTuLIzaH said...

adeh...bikin sesak napas jek...huhuhu

::alwaniamalini:: said...

ahahahahha main2 lak dia yeeeeeeeeee

Zura said...

Ju@lucky^Mummy - mmg masa mimpi tue pun ingatkan bebetul...

Zura said...

jgn jd giler sudah la elis...hihihi

Zura said...

nak aku CPU ke izah...eh silap CPR...:D

Zura said...

ala sekali sekala je wanie...gurauan menambahkan kegembiran hidup...:D