Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, October 25, 2010

Sudah 1000 Entry

Assalamualaikum...




Sedar tak sedar dah 1000 post aku mengepost dalam ini blog...aku berblogging hampir 2 tahun lamanye...tak kesahlah bape banyak post kan tapi yang tetap di pandang orang adalah kualiti tulisan nye...erm..aku nye tulisan biasa² je...sekadar hobi je....

Free Signature Generator

8 comments:

Lovely Bella said...

pergh... byk nyer.. aku nyer baru 80 huhuh sungguh pemalas aku nih..

NahDaTuLIzaH said...

congrats beb!
keep blogging ok...

YanDarwisy said...

chaiyoook...selain menulis kita juga bleh memperluaskan kenalan x gitu?

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. banyak jugak dah n3 nya kan~ mmg x perasan time menulis.. tau2 jek dah banyak..:)

Zura said...

ntahlah bella...tetiba je dh jd 1k..

Zura said...

tq izah...semangat semangat..

Zura said...

betul tue yan..sejak berblogging nie mmg ramai nau kawan..

Zura said...

a'ah nafira...tulis je bkn kire pun entry tue ada dah yg ke bape..tup tup dh 1k entry...xsado langsung...