Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, October 15, 2010

Mc Flurry McD

Assalamualaikum....

Semalam dalam penat² tue boleh lagi ikut adik² ngaa mak aku pegi makan McD...oleh kerana belum ada nafsu nak makan McD aku just makan ice cream je...klau dulu makan ice cream waktu malam orang cam pelik tp lah nie tak kira masa pun....




Mc Flurry ice cream...sedap...nyum nyum nyum....

Ni leka makan ice cream ke leka termenung...



Free Signature Generator

8 comments:

..nOj.. said...

aiseh, pepagi dah gambar eskrem ni. nk mkn tapi batuk. huwaaa tensi nye lahai

ardinihumaira said...

bestnya.. lama dni tak ke mc d. huhu

chugie said...

entah kenapa aku x minat Mcflurry ni ra.. dah try gak yg terbaru tu, Milo Mcflurry, tp tetap x bleh terima dek tekak.. aku suka ais krim die je..

|| NaFiRaa || said...

yum yum.. tetiba rasa nak makan ais krem plak..

Zura said...

org kata ais krim ubat kepada batuk...hehe...xthlah doktor mana ckp..

Zura said...

haaah..g make...nti ngidam plak..

Zura said...

aku pun br smlm rase..aku suke cornetto sundea sbnarnye..adik akula order nie..

Zura said...

haaah ibu ngandung kena makan ape yg d idamkan...nti terliur plak anak tue kang...