Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, October 29, 2010

Antara FB & Blog

Assalamualaikum....

Ish ish ish...ape kenalah ngan aku sekarang nie....bagai di rasuk dek kawan² yang suke berFB macam Imah, Zie, Ida, Liss...dorang² nie mmg gemar berFB....aku dulu tak layan sangat bende² nie...sekadar untuk ade je...

Tapi sejak mengenali FB makin ligat plak aku ngan FB...tapi itu tidak bermakna aku melupekan dunia blogging...kalau aku berFB aku boleh connection dengan member² yang tiada blog specially mber² opis aku...

Kalau dalam blog nie kite kena banyak idea tuk menulis..tapi dalam FB ape saje yang terlintas dalam kepala nie boleh kite share ngan kengkawan...mungkin itu cara yang simple n mudah tuk terus berFB...

>>>Pape pun dunia FB & blogging tetap hobi aku....


Free Signature Generator

8 comments:

chugie said...

ala ra.. memeriahkan dunia IT.. jangan taksub sudah lah ye!

Joy said...

kt blog cam rs terbuka skit..kt fb lak mcm kengkawan aja ;)

|| NaFiRaa || said...

kekeke..saya pon baru jek aktif ngan FB.. dulu nak bukak pon malas.. tapi bila nampak ramai geng2 lama kat FB trus slalu on9..:)

ardinihumaira said...

dni wat fb akak add dni eyy.. hikss

Zura said...

ya....aku telah memeriahkan nye zie..

Zura said...

lg plak kat fb terjumpe balik kwn2 lama kan joy..

Zura said...

laaa..ye ke nafira..eh sy dh add awk ke blm erk..??

Zura said...

of coz dini..tp dini dh ade fb ke...klau dh ade bgth erk..