Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, October 11, 2010

Majlis Perpisahan Di Grand Blue Wave Hotel, Shah Alam

Assalamualaikum...

Ini aktiviti ari Sabtu...oleh kerana kat opis aku nie ada 2 orang resign so ktorg pun celebratelah sbg hari2 terakhir dorang bersama ktorg...selain tue adelah sikit cenderahati tuk dorang² nie...ktorg makan² kat Grand Blue Wave Hotel, Shah Alam....

Makanan kat sini mmg sedap tp ntah kenapa kali nie agak kurang puas hatilah..aku rase aku makan ntah pahapa ntah...walaupun begitu perut tetap full...alhamdulillah....tak berapa banyak jenis makanan...

Memang happening...lepas balik mmg keletihan so aku tak larat untuk pegi umah Ida...sampai je umah terus terbongkang tp sempat lah mandi...so sorry lah Ida...malam tue bkan umah ko je aku cancel tapi umah abg aku jgak...penat tak ingat...

>>>Semoga Kak Lin & En Amir berjaya dalam bisnes memasing...aminnnn


Dua dari kiri tue Kak Lin...kak nielah yg resign..dr kanan Mira, Kak Eda, Abg Mail, Eiz, Aku, Kak Lin & Siti...



Jejaka yang duduk bertinggung tue pun dh resign...En Amir namanye...bergambar sebelum balik...

Ini meja store supervisor ktorg ngan anak² buahnye...

Mira, Kak Fiza, Kak Lin, Yeop & Kak Liza...


Budak store ktorg...muda² lagi drg nie tp mostlynye dh berkahwin....except baju merah...


VIP area...tak campur erk...


Kak Fiza..receptionist ktorg...kalau nak dgr suara dia blehlah call opis aku...hihihi..

Kak Lin & Kak Eda...

Aku, Eiz & Bedah..masa nie tak tahu lagi buat peace tue lambang syaitan..tue yg buat je..


Aku ngan mber GABAN aku Lin....

Meja ktorg....

Aku ngan Eiz...

Ini pun lagi satu meja budak store ktorg....

Noodle section...


Siti, Aku ngan Bedah...anak dara Jasa...


Like this picture...so sweet..hehehe perasan...tp nmpak neutral je...

Ice cream aku yang sedap lazat meleleh...


Aku, Lin, Kak Lin ngan Kak Eda...


Saat² terakhir dalam kete milik Cik Zubaidah a.k.a Bedah...



Free Signature Generator

6 comments:

Lana~Bulu said...

Perpisahan yg syoklaa..
apa tidaknya boleh makan sakan..hee
moga yg pergi akan terus berhubungan..laa ni dunia dah kecik..

|| NaFiRaa || said...

sonoknye dapat makan2.. muehehe

ardinihumaira said...

gulpp.. mintak ais krim kak... sesuap pon jadi la :D

Zura said...

skrg nk cari mber balik dh senang sbb ade fb...hehe

Zura said...

amhunye xseronok nafira...

Zura said...

dah abis dh pun ais krim tue dini...