Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, October 16, 2010

Special Delivery From Dini

Assalamualaikum....

Ini cite ptg semalam...hampir² gugur jantung aku nie haaa...terkujat punye pasal...klau aku pengsan sapa yang di pertanggung jawabkan.....ayukkkk...sapa orang tue erk...??ptg semalam tgh tengok cite CSI (peminat fanatik skrg nie) tetiba..

"Nah ada karat (surat) tuk ko"...adik aku Izah bg bungkusan kecik....

Kening aku mulelah berkerut keheranan...dalam hati sapa plak yang baik hati nie bagi...teruslah teringatkan penyertaan aku dalam GA mber² blogger..."rase²nye tak ada...sapa plak yang bagi nie"...baru baca entry Zie Redbloodsnow dapat hadiah terkejut dari blogger....

Memang kemestian aku akan telek tulisan sapa..."rase² cm penah tgk tp sapa erk"...agak² tak bleh nak cam tulisan sapa aku pun dgn hemahnye membuka sampul tue...begitu cermat tp terkoyak jgak tapi sikit jelah...

Tengok² ada hadiah dari seseorang yang cukup aku kenal...hikhikhik...hati lagilah keheranan...nak kata aku menang GA 3 jam...tak de pun...selalu je join tapi tak penahnye menang...belum nasib lagi kot...


Tulisan si manis nie mmg aku suke tgk..cantik & tersusun...terutama sekali huruf Z...

Pastue tgk tulisan tak cam aku tgk setem plak dari mana...kedah..erm....


Bukak² je...jeng jeng jengggggg...nielah empunya diri yang buat aku terkejut tue...sapa lagi...sure korang kenal kan...one of the tip top blogger at this time....


Special delivery lagi ko...haaaahh...special tak special nye aku nie...hikhikhik....


Ingatkan Dini bagi duit raya...hahha...waaaahh ko berkepuk² sampul nie....

Inilah yang aku dapat dari Dini...so surprise tau...aku teruja dan warna purple tue mmg my peberet colour tue...macam tahu² aje Dini nie...hehehe...suke sgt brooch nie....nti akak pakai ye Dini...

Terima kasih daun keladi Dini...Dini berjaya buat akak terkejut...hehe...tapi sebab kenapa Dini bagi itu kena tanya Dini sendiri sbb aku sendiri pun masih konpius lagi nie....macam adegan kejut mengejut plak ktorg nie...sbb baru² nie aku terkejutkan dia...hehe...

>>>Mood masih senyum sampai ke telinga bila teringatkan hadiah Dini tue...

Free Signature Generator


16 comments:

ardinihumaira said...

hehehe.. da sampai ye ;p

fungsi utama.. eh silap... tujuan utama dni hantar hadiah tu untuk akak supaya akak bahagia :) hikss... harap2 kalau tengok brooch leh wat akak tersenyum ye. hepi2 tau

pis pis pis!

Zura said...

tq sgt2 dini..mmg surprise sgt semalam...hope kebahagian milik akak...cheeeeeeeewah...

Lana~Bulu said...

Pemberian tu kena terima dgn syok nya..
tapi DINI ni satu nama yg gah dulu di alam dunia pelawak..masih ingat?

chugie said...

best betul.. dpt hadiah dr kawan blogger!

Zura said...

nama seorang pelawak...erm...xth la plak..LB ckp ni lah baru th..

Zura said...

mmg best zie...aku surprise sgt smlm...ko xde pape ke nk buat aku surprise zie..hehe..

|| NaFiRaa || said...

canteknye kerongsang tuh~ bestkan dapat hadiah~

Nia said...

Salam ziarah Zura,

cantek betul brooch tu..mesti nampak vogue bila pakai tu.

mekdonel said...

entry ini worth reading..

http://fdausamad.blogspot.com/2010/10/maher-zain-ni-sunni-ke-syiah.html

http://fdausamad.blogspot.com/2010/10/metafora-sarcacsm-sound-derek-dan.html

serius!

norhaizan said...

bestnyer..dapat hadiah dari kwn blogger..macam masa dulu dpt hadiah/cenderamata dari kak zura..hepi jerr.. (^_^)

Arief Arf said...

fuyo..
best gila dapat hadiah..
hahaha

mahira oya said...

best tu...brooch..purple lg..

Zura said...

mmg cantik nafira...n paling best hati manyak gumbira...hehehe

Zura said...

salam nia...vouge..??mmg vouge..hehe..

Zura said...

haaaah..cm tue lah perasaan nye haizan nak plak surprise kan..lg lah best..

Zura said...

mmg best giler tp belm giler lg..:)