Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, October 27, 2010

Blog² Aku Sekali Close

Assalamualaikum....

Apesal blog aku nie...bila aku bukak window komen atau nuffnang atau blog kengkawan nk bagi komen...lepas tue aku nak closelah lepas dah abis...dengan blog² aku sekali close....aaaaarrrrrrrrggggggggghhhh...tensen....

Macam mana aku nk blogwalking...tak kan asik² nak sign in je...sekali bagi komen sekali sign in...jenuh tue...sorrylah klau aku tak masuk blog korang ye sampai aku jumpe jalan penyelesaiannye erk...


Free Signature Generator

12 comments:

♥CIK SHA♥ said...

aik??nape jadi macam tu pulak akak??macam pelik je..dah ok belum ni??

Lovely Bella said...

ermm.. alaaa.. x de laa komen dr zura pas nih.. uhuk2..

chugie said...

emm might be virus attacking urs!

Zamz said...

lain kali takyah close hehe..

ardinihumaira said...

kak... meh kita tukar blog. hiksss

~aSHa~ said...

kalo new tab? di page yg sama?

Zura said...

xthlah sha..xokey sgt tp dh th cara nak cm ne nk bukak...so bolehlah bg komen kat krg...

Zura said...

ish...ade je bella...sbb dh th cara nak bukak cm ne..

Zura said...

ko nie zie...asik virus je...cubelah ckp bakteria ke yg menyerang..

Zura said...

waaaaahh..klau cm tue xyah close pc sekali..hahaha

Zura said...

erm..akan d pertimbangkan ye dini...haha

Zura said...

buat cm tue lah asha...br okey..