Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, October 15, 2010

I Like CSI

Assalamualaikum....

Aku sudah addict pada ini cerita...bukan dulu tak suka tengok tapi tak ambik port sgt...tp sejak tengok cite nie kat Astro dua hari nie rase terus nk jadi peminat fanatik...hahaha...cerita siasatan yang mmg meletup kat seluruh dunia...

Aku rase kehebatan cite nie dari segi siasatan memang tak dapat di nafikan...kalau tengok nampak macam real je dorang siasat...ada 3 jenis cite nie CSI, CSI-Miami & CSI-New York...semalam ketiga² CSI nie bergabung tuk selesaikan satu kes dan kes lain...

Berkaitan antara satu kes dengan kes lain...itu yang membawa CSI-New York bersambung ke CSI-Miami...unik sangat...bukan nk puji lelebih cite luar tapi filem kite kena byk belajar dari situ...bukan meniru tapi kena update sikit...




Tengok smpai 1 juta lebih fan dorang....


Aku pun baru je click kat "like" tue...



Free Signature Generator

10 comments:

Joy said...

me too! suka csi!

AngahSayang2314 said...

hehehe angah x suka la zura hehehe

ardinihumaira said...

dni pon suka csi!;D

chugie said...

aku dh lama suka kannya! dr dulu.. cuma skang ni dh jarang2 sgt nak layan..

:: HUSNA :: said...

saya pon suka. sanggup tunggu walau kdg2 mengantuk sgt.. ulangan hr ahad pun tgk lagi... =)

Zura said...

tq joy for the 1st comment...
bestkan cite nie...

Zura said...

angah nie mesti ppuan melayu terakhir nie...tak suke ganas2 nie...

Zura said...

give me 5 dini...:)

Zura said...

aku pun mmg suke tp dulu x ngadap sgt zie..lah nie je br ngadap..

Zura said...

laaaa..smpai cm tue sekali ke husna...ish ish ish...nie br peminat tegar CSI nie...