Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, October 11, 2010

Majlis Kawin Tapi Tiada Gambar Pengantin

Assalamualaikum...

Ini cite semalam...ktorg ada jemputan kahwin kat Kuang...kawan adik aku...kiranya semua famili aku kenal kawan adik aku yang kawin nie...tema dia hijau pucuk pisang ngan putih...mmg cantik tp sayangnya gambar ngan pengantin tak da...

Sebab²nye camera ktorg buat hal...so banyak gambar masa makan je...masa nak snap gambar dengan pengantin bateri low...problem pada bateri...mungkin bateri tak suai kot...ishhhh tensen je...



Nasi n lauk dia sedap...walaupun ringkas.....


Aku ngan Zatul..anak buah sepupu...


Dua keluarga adik aku...Izah ngan Yan...

Aku, Wiyah & Zatul....

Mana satu mak aku...???



Yan & Zairi...yang menonggeng tue Zana...


Seha, Ijad ngan Ain...gambar kak sepupu aku tak de plak...erm..


Free Signature Generator


6 comments:

..nOj.. said...

sedapnye lahai nasik kenduri. dah lama tak mkn kenduri ni. org lain kemain byk dpt undangan tarikh smlm. tp aku takde satu pun. huh

~aSHa~ said...

kamera segan tgk pengantin cun sgt...sampai bateri jadi low...

ardinihumaira said...

bestnya pegi majlis kawen... tengok pengantin. best2.. akak bila alk ? :D


p/s: jam 3 petang.. tetiba ada posmen datang semalam.. dan dni ingat dni mimpi. haha.. dni dapat adiah. thanks kak! nanti dni blog hadiah tu tapi tatau sempat tak hari ni. temkyu temkyuuuu! muwah D

Zura said...

xpe noj nti klau aku kawin thn depan ke thn depan2 lg ke...aku jemput ko...hehe

Zura said...

tuelah pasalnye asha...haha...nasib baik xsempat nk meletup..

Zura said...

soalan cepumas tue dini..

alhamdulillah sampai pun...risau jgak klau xsampai