Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, October 5, 2010

Merry Go Round - Part 2

Assalamualaikum....

Sekali lagi aku menukar b/ground blog Merry Go Round nie....klau guna yang lama tue dia cm berat nak scroll down...jangankan org yang bukak, aku sendiri pun jenuh menunggu...last to last tukar yang lain lah walaupun tak puas sebenarnye guna b/ground sebelum nie..harap pas nie tak sempatlah nak masak maggie..hehe..



Free Signature Generator

4 comments:

chugie said...

tkar lah selagi ko rajin nak menukarnye ra.. aku dh mals nak godek2 background lain.. guna lah yg sama ni je!

ardinihumaira said...

;) hehe.. takpe kak... wat dulu pastu masak megi

Zura said...

aku bkn pe zie...blog aku jd berat nk scroll...bile aku dh tukar imah plak susah nk bukak smpai hang pc dia..

Zura said...

tp nk buat 2 keje sekali rap...hehe