Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, October 12, 2010

Inilah Si Penerima Hadiah Dari Aku

Assalamualaikum...

Okey...jap nk tarik nafas dalam² sat noooo....alhamdulillah segalanya berjalan lancar seperti yang di rancang...barang yang aku poskan Jumaat lepas telah selamat sampai kat penerimanya.....nak tahu sapa orang itu...jeng jeng jeng....

*

*

*

*

*
*

*

*

*

*
*

*

*

*

*

*





Mintak izin print screen header ye dini...inilah orangnye...setuju tak dengan pilihan aku...sebab² aku pilih dia adalah kerana dia TERSANGAT rajin mengomen atau dalam erti kata lain dia rajin terjah blog kerdil aku nie...

Di side bar aku mmg tak de listing pengomen tapi setiap kali aku moderate comment nama DINI mesti ada di setiap entry aku....rajin betul...okey kalau korang nak tgk ape hadiah yang aku bagi bolehlah ke blog Cik DINI...

Setiap hadiah tue ada makna tersirat...aku bukan bagi saje²...keychain coklat tue sbb dini mmg sukakan coklat mcm aku jgak...hantu coklat lah ktorg nie...keychain pooh plak bertujuan untuk menaikkan semangat Dini tuk study dan menggulung scroll PHD ke satu hari nti...

Beg tue plak supaya Dini sentiasa ingat kat org yang bagi beg tue...sapa lg klau bkn aku...hihihi...cop JASA tue adalah nama company tempat aku bekerja...so klau rasa² nak buat uniform blehlah lawati website yg ada kat beg tue...

Mungkin kebetulan plak aku bagi hadiah tue pada Dini sbb bday Dini jatuh pd bulan 10 tp tak tahu plak hari bulannya sbb Dini tak pnah canangkan dalam blog dia...tak kesahlah klau Dini nak anggap hadiah bday sekali pun....yang penting Dini heppy terima hadiah tue....


~ Happy Birthday DINI ~


>>>Semoga hubungan aku dgn kawan² blogger berpanjangan...aminnnnn...




Free Signature Generator

14 comments:

ardinihumaira said...

aminnnnnnnn

;) hiks.. terharu.. temkyu kak... comellah hadiah2 tu.. terharu ni. hugsss!

Redbloodsnow said...

wahhh bertuah ko dni..my lesbo terlarang tue..hahaha :P eh bday dni? eh...zie dh terlepas ke ape nih...argghhh tidakkk. nk sms die cecepat ah...tanye. hehe :D

|| NaFiRaa || said...

tahniah buat penerima bertuah itu..:)

Zura said...

terharu nie..huuuuuuu...
pape pun semoga dini ceria2 selalu...:)

Zura said...

haaaah..g cepat2 wish kang dini merajuk kang...

Zura said...

ye nafira...dini nie mmg rajin sesgt bg komen so xsalahlah pilihan nk bg dia gift tue..:D

mahira oya said...

yeah..amin..

SyUhAdA said...

wah..besnye dni..
hehe..
slmt brkenalan..
syu dtg dri blog dni td~

Zura said...

amin ya rabbal alamin...hikhik

Zura said...

selamat kenalan jgak syu..thanks sudi singgah blog nie..:)

AngahSayang2314 said...

wah...tahniahhhh

zuraaaaaaaaa lama angah tak mai sini kan sorry yeeeeeee cibuk sikit hehehe

kesehaRian Ra-Kun said...

wah, selamat buat yang dapat hadiah...

Zura said...

its okey angah..zura pun jarang masuk blog angah sbb mood yg down nk berkunjung munjung nie...:)

Zura said...

toce toce rian..bg pihak dini..hihihi...:)