Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, October 28, 2010

Tiada Lagi Dalam Akaun Aku

Assalamualaikum...

Hari sedih aku bila tengok je account nuffnang...iklan BE yang satu tue dh pun turun jadi ME...so tiada lagilah BE dalam akaun nuffnangku...tak pe ade rezeki tak ke mana...sesungguhnye rezeki ada di mana² sahaja...

Untuk cash out kali nie aku tak menetapkan jumlah aku nak kuarkan sebab aku maleh nak bertarget² nie...so aku kumpul je macam orang tak de perasaan...aku akan cash outkan bila jari telunjuk aku menekan mouse...


Lagi RM2.10 je nak jadi RM***.00



Free Signature Generator

4 comments:

Joy said...

ohh.. i'm new blogger. lambat lg la nk cash out nuffnang ;)

chugie said...

pergh.. masyuk tu ra.. xpe lah, nanti2 ade lah BE ko tu balik! sabar tau!

Zura said...

xpe joy..lama2 adalah tue...cume kena rajin update..

Yours truly said...

wah makin kencang zura ni..akak juga ditakuk lama..huhuhu..