Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, September 30, 2010

Blog vs Facebook

Assalamualaikum...

Antara dua nie mana priority korang...ape bestnye kedua² bende nie...ada persamaan ke...yang pasti dua² bende nie boleh terima komen, upload gambar....aku rasa buat masa nie kedua² medium nie popular di kalangan org skrg...

Tapi mana satu yang popular rasa² korang...tak semua ada akaun facebook ada akaun blog, tapi ramai ada akaun kedua²nya sekali...rata² dalam blog dorang akan letak badges facebook...yang pasti kedua² medium nie mmg hangat....

>>>Pape pun jgnlah terlalu taksub sampai lupa makan, minum, solat dan sebagainya...



vs





Free Signature Generator

6 comments:

~ain said...

suka FB lagi kot.. heheh

ardinihumaira said...

dni suka makan depan laptop nak bloging nyer pasal ;p

chugie said...

aku setuju tu!

Zura said...

ape yg ko setuju zie..:D

Zura said...

makan sambil berblogging...dasat dini nie...

Zura said...

FB ke FBI..:D