Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, September 27, 2010

Tag Dari Cik Izah

Assalamualaikum...

Aku kena tag lagi ngan Cik Izah sorang nie...dia nie rajin tag aku...okey aku nak jawab tag dari beliau..enjoyyyyy....

Time to answer tag!

1. Who sleeps in bed next to you?
Erm..tak de sesapa pun...sbb aku tido kat bawah bukan atas katil...huahuahuahuahua...

2. Have you ever lied to a boyfriend to get out of something?
Penah tp belum kantoi lagi...kehkeh..cover baik punye...

3. What kind of kuih raya did you make?
Erm...kuih raya..??tahun lepas tapi aku just tekap je mak aku yang bancuh...aku nie tangan kayu bab buat kuih raya nie...

4. Best day of the week?
Semalam sbb aku dapat jumpe ngan sume anak² buah kesayangan aku

5. What's really creepy?
Of coz kehilangan orang tersayang deh...sedih woooo...

6. What's your current fandom/obsession/addiction?
Erm...improve my life....tak kiralah dari segi apa pun

7. What are the color of your baju raya?
Oren² lemak...

8. What did you eat for break fast today?
Belum sarapan lagi

9. What is your aim for this raya?
Erm...tak de aim pape lah sbb raya je dh demam...

10. What was the last thing you bought?
Erm...nasi lemak ari sabtu...

11. What was the cutest thing you've seen recently?
Tak de pape pun yg cute aku nampak...aku kot yg cute...hahahaha

12. Does the cute thing above affect your mood?
Yup..boleh buat aku tersenyum...

13. What is your zodiac sign?
Cancer...

14. Do you want to learn other skills?
Of coz sbb aku nak tahu semua bende...tp memory otak aku tak muat plak...

15. 5 things you can't live without?
a. My family
b. My job
c. Kereta untuk aku berjalan²
d. Udara
e. Makanan & minuman

16. If you could meet anyone now, who would you meet?
Ntah...tak terpk pun

17. What's something you'd like to say to someone right now?
Erm...penat...

18. What are you looking forward to?
Baiki kehidupan...

19. Say something to the person who tagged you.
Bila boleh jumpe erk....

20. Tag 8 bloggers. (kurang dari 8 buleh tak?huhuhu)
a. Imah Anak²ku
b. Zie Iezmierah
c. Sesapa yang rajin...let's do it



Free Signature Generator

6 comments:

chugie said...

aha.. aku di tag ye. Nanti ku langsaikan ye.. ekekekek:D

YanDarwisy said...

keh..keh..keh..kena layan tag lepas2 raya erk...layannn!

ardinihumaira said...

lama dni tak menjawab tag. agaknya dah berapa dni hutang ngan akak ni isk3 :D

Zura said...

langsaikan cepat...klau x aku simbah cat kat umah ko...kehkehkeh

Zura said...

biasalah yan..tag lepas raya...

Zura said...

ntahlah dini...ada dlm 10 tag kot..kehkeh..