Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, September 29, 2010

Merry Go Round

Assalamualaikum...


Akhirnya Merry Go Round berwajah baru setelah hampir bape bulan ntah aku tak pasti, mencari b/ground baru...aku guna design yang dh sedia ada je...nak create design sendiri mcm belum ada idea lagi...

Dalam byk² design, design nie yang berjaya mencuri hati tulus aku nie...tapi blog aku jadi berat plak...nak scroll pun makan masa dan ada kalanya sempat masak maggie lagi...adoooiii....



Free Signature Generator

16 comments:

norhaizan said...

wah..merry go round be'rumah' baru..cantikk..!!

3.z.z.3 said...

hye....ze pun suke tukar layout blog...ehehe... slalu amik template kat btemplates.com...huhu

saya_arief said...

xlarat nak angkat berat sangat..huhu..
da try timbang ke..?

ardinihumaira said...

comellah layout baru ni kak. kebiruan. ai laik! ;)

Zura said...

tq haizan..:D

Zura said...

kekdg nk tukar bground tue xde idea ze..tue yg lama br dpt...

Zura said...

nti timbanglah...kena beli dacinglah cm nie...hehhe

Zura said...

erm..comey cm akak ke...kehkeh

onniey84 said...

ha'ah berat skit berbanding yg biasa..tp suka sbb cantik...

AngahSayang2314 said...

wah wajah baru loooo hehehe

Zura said...

tuelah...berat..nape erk..?

Zura said...

harus berwajah baru..br nmpak segar..hehe

mahira oya said...

nice..blog pn beraya tukr wajah baru..

AngahSayang2314 said...

cantik..cantikkkk

Zura said...

blog raya oya...hehehe

Zura said...

terimas angah....