Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, September 1, 2010

Statistic Merry Go Round

Assalamualaikum...

Tadi baca blog Cik Sha...baru tahu blogspot sudah di upgrade...marveleesss...sekarang nie kita boleh tgk statistic blog kite berada di tahap mana...mmg perlu bende² nie sume supaya kita tahu kedudukan blog kita mcm mana...

Aku teruja plak nak printscreen kan bende alah nie...post aku tuk Contest Petua Kecantikan anjuran Dini mendapat pageviews tertinggi untuk all time aku berblogging nie...itu kekuatan untuk blog aku nie...maknanye sume orang nak cantik...

Dah lepas tue barulah dorang cari Tiz Zaqiyah atau Linda Hashim tuk d jadikan role model..hehehe..dh letih, mencari makan plak kat Restoran Vichuda...bulan pose berbuka kat Groupbase...cari barang raya kat jualan gudang Kepong....itulah hikayatnye....






Free Signature Generator

4 comments:

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. boleh try jugak nih.. tq for the info~

ardinihumaira said...

peeeewit!
hehe... teruja dni tgk taw :D

Zura said...

sama2 nafira

Zura said...

mana xteruja..contest anjuran dini..hihihi...