Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, September 2, 2010

Award Blogwalking

Assalamualaikum....

Kali nie dapat award dari Cik Haizan....bakal jdi Puan...insyaAllah...semoga apa yang di rancang menjadi kenyataan...aminnnn...ini wardnye...tapi sebelum tue kena jawab soalan dulu...




1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?
Tak sabar nak tgk anak buah baru...hikhikhik..

2. Apakah nama samaran anda?
Banyak...hehe..zura, zue, jula, zorro, aju, azue..

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
a-Famili
b-Kawan²
c-My future famili...hehehe...okeylah cm tue...

4. Panggilan anda untuk si dia
Sekarang dah solo kembali...so tak delah panggilan tuk si dia...hehe...

5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa
Erm...ape erk..ape² jelah kot asalkan dr hati yang ikhlas dan semestinye satu kejutan tuk aku...

6. Blog yang anda suka visit
Tentang kehidupan, berkenaan nuffnang, tentang makanan, tentang trip...

7. Tag kan 15 blogger
Uiii...ramainye
a-Imah Anak²ku
b-Zie Iezmierah
c-Dini
d-Arief Arf
e-Saya_Arief
f-Mahira Oya
g-Bella
h-Nafira
i-Keseharian_Rakun
j-Ena zh-bucuk
k-Amy Liana
l-Ezey
m-Ezze
n-Cik Izah
o-Ain


Free Signature Generator

8 comments:

~AmyLiana8886~ said...

eh saya dapat jugak award nie..time kasih yer..nati saya buat award nie..hihi

NahDaTuLIzaH said...

Award lagi?
Thank you my fren.. Akan di update dalam award list nanti.. :)

Zura said...

sama2 amy..

Zura said...

of coz aku nk kongsi award ngan ko..hehe

ardinihumaira said...

cakkk... ado nama dni hehe

mahira oya said...

thanks kak zura dearie..
my kaklong name zura gak..

Zura said...

iyo dini...haaah g lah buek...

Zura said...

hehe...sama nama plak...dah la b'day kite sama kan..