Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, September 7, 2010

Kalaulah

Assalamualaikum...

Kalaulah aku jadi orang terkenal...
  • Pasti personal life aku di gembar gemburkan macam tanah
  • Perkahwinan kena buat yang grand² kalau tak nanti di cop Haji Bakhil
  • Kena kongsikan cite peribadi dengan peminat nanti peminat anggap ko sombong terus tak nak undi masa ABP
  • Kalau bercerai pasti segala cerita buruk umah tangga mula terbongkar
  • Bila nak berjalan ke sana sini sentiasa jadi perhatian..malu dan rimas okey
  • Nanti ada orang nak ambik autograph dan mulalah di kerumuni oleh sejuta umat manusia
  • Pantang buat silap orang mengata macam silap yang neraka tempatnya
  • Mula jadi hipokrit sebab kena berlakon mood ok bila jumpa peminat
  • Gambar terpampang sana sini lepas tue kalau di benci gambar di pijak², di edit, di conteng kasi lawa sikit
  • Kalau baju koyak mase buat show mulalah org sebarkan melalui internet...ish tak nak lah
Tapi kalau aku jadi orang biasa²....
  • Personal life hanya orang terdekat je yang tahu
  • Nak kawin ke tak yah pening² nak buat grand²
  • Cerai pun kalau salah sendiri orang bukannye tahu melainkan org terdekat
  • Hidup selamba je nak kuar ke nak buat apa ke orang tak kenal pun
  • Gambar tak de lah terpampang sana sini sebab dasar muka mmg tak lawa kan...hehehe
  • Bila berjalan tak delah orang dok sekat² nak mintak autograph
  • Hidup tak payah jadi pelakon handalan
  • Bila berjalan tak jadi perhatian orang ramai so boleh berjalan dengan laju n steady meady
  • Bila buat salah kecik² orang bukan ingat sangat dah muka

>>>So jadilah orang biasa yang jujur dalam hidup...kalau jadi orang terkenal nie nak jujur susah sikit..


Free Signature Generator

6 comments:

YanDarwisy said...

ya betol...Yan setuju sgt. Jadilah kita seadanya kita.

chugie said...

bersyukur... amin, alhamdulillah!

ardinihumaira said...

:) jadi diri sendiri baru lega kan kak .. hehe

Zura said...

kite adalah kite...bkn org lain...

Zura said...

amin ya rabbalalamin

Zura said...

lega seleganye dini...bebas buat ape saje tanpa perlu tipu diri sendiri...