Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, November 26, 2012

Aku Kecewa

Assalamualaikum.....

Tekak nak makan mee rebus akhirnya di dengari oleh Allah s.w.t....dapat jugak tekak nie menelan mee rebus....makan pulak kat Jalan Tun Razak....amboi jauhnya aku mencari...hehehe...sebenarnya bapak aku buat check up kat IJN...ari sabtu tue pergilah melawat then sampai² terus makan.....

Pilihlah menu kat stall yang berderet tue....terus mata tertumpu kat stall yang jual mee² nie....sekali tengok ade mee rebus...so ape lagi lah kan terus order....dah tak kira ape dah....mak aku ngan adik² aku sibuk memilih menu aku dah pun dapat menu aku....

Meh tengok gambar meh...tak sah kalau tak selit gambar kan.... 


Air soya ngan air milo...pilihan aku air soya....not badlah rasanye....harga RM1.80


Yaaa...ini dia mee rebus pilihan aku....amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat mengecewakan tekak aku....patah selera nak makan...rase yang tak tentu arah...masin...dalam hati terdetik..."orang nie buat mee rebus nie tak rase ke..???aisssh..."last² aku ajak mak aku buat sendiri...hambik kooo....hehe....harga RM 4.50...


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB



~ zura ~

6 comments:

Norhaizan hakim said...

Memang sakit hati kan kalau makanan yg kita beli rasanya kucing pun tak hingin...lori garam terbalik kat depan rumah tokey kedai tu kut!

Zura Zue said...

hahaha...nasib x lori gula sekali..kalau x xthlah ape rase..

Myra Jay said...

Pekatnya tengok Mee kuah dia..

Memang frust kalau makan kena masin cenggitu kan

zh-ena said...

klu aku pggl tukang masak bg dia rasa hehehehehe

Zura Zue said...

mmglah pekat myra tp rasenye mengecewakan...

Zura Zue said...

ko nie tahap ganas lah na...hahaha..