Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, November 28, 2012

Cuba ESP Shaklee

Assalamualaikum.....

Aku nak try ESP atau nama panjang dia Energy Soy Protein.....baru nak try....orang lain dah bertin² aku baru nak cuba satu tin....aku ambik dari kawan aku yang jadi ahli shaklee....so senang sikitlah nak beli untuk akan datang...

Aku nak tunjuk kedai kawan aku tempat yang aku ambik ESP nie....sesungguhnya aku rase gembira bila tengok dia punyai perniagaan sendiri...syabas Zie...aku sebagai kawan sentiasa doakan ko berjaya dalam bidang yang ko ceburi....


Nampak tak signboard kedai dia...okey aku close up sikit erk....


Haa..nampak tak..tetiba bangga pulak jadi kawan rapat ko Zie...hehehe...


Haaah..inilah benda alahnya....lepas nie aku nak berESP pulak.... 


Gambar plastik pun aku snap...hikhikhik...nak tahu info lebih lanjut just like page FB Eizmierah Mumnbabyshop....pasti korang tak kecewa....banyak info berguna yang Zie sentiasa update tuk korang....


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB



~ zura ~

8 comments:

Arina Shamsul said...

pernah dengar produk ni tapi tak baca lagi kegunaan dan kebaikannya :)

insyaallah ada masa saya usha2...hehehe

done follow :)
jemput singgah blog saya lak :)

Nafira usof said...

tumpang bangga jugak.. sebab chugie dulu antara rakan blogger yg rapat dulu.. moga dia terus sukses!

Myra Jay said...

Ok nak terjah nak ushar gak :D

Zura Zue said...

singgahlah arina tuk th...

Zura Zue said...

sama2lah kite bangga ye nafira..

Zura Zue said...

terjah myra jgn xterjah...

zh-ena said...

try jgn tak try

Ya ALya said...

Wah...chugie dh ada kedai sendiri......bestnyer....