Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, November 14, 2012

Komputerku Sakit

Assalamualaikum.....


Ape saje lah cina nie buat ngan computer aku nie....komputer aku nie sakit...kekadang tetiba dia off sendiri....macam ada hantu pulak yang tolong shut down kan....bila nak on punyalah sakit hati aku...berjeman baru hidup....

Komputer nie tahu pulak tue bila doktor nak datang elok je dia buat perangai...boleh pulak ari tue dia tak buat perangai...hampeh punye komputer...last-last aku cakap ngan cina tue..."tak pe...i guna dulu dalam 2 3 hari...kalau tak okey...i call u"...sambil melemparkan senyuman paling manis....hahhaha...


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB



~ zura ~

8 comments:

krole said...

huhhu tu tandanya~nak kena beli baru tu wak~

zh-ena said...

mmg selalu mcm tu kan
sama gak mcm kat ofis aku nie
lepas lunch confirm aircond aku tak blh nak on
bila pki pomen ok jea aircond tu
mmg angin jea

Mummy Adriana said...

hehehehe! lelong je la kak :)

amal said...

aa tah2 mmg hantu.. lariiikkkkkk

Zura said...

beli baru..bkn senang krole..nanti byk soal jawabnye ngan bos..

Zura said...

tuelah na...tp alhamdulillah dh baope ari nie elok plak..

Zura said...

adriana nak ke kalau akak lelong..hehe

Zura said...

aish wani nie..jgn..nti siap dia tolong buatkan keje sekali...hehe..