Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, November 8, 2012

Impianku

Assalamualaikum...


Cun kan...klik sini --> Samsung Galaxy Note II

Tahu tak aku nie bukan jenis alert dengan teknologi....aku terima apa saje yang di hidang kan depan aku tanpa banyak songeh...sebab aku malas nak mengadap kecanggihan dunia sampai ke tahap gaban...cukuplah tahu sikit²...at least orang tak lah kata aku nie buta IT....

Kelajuan teknologi mengatasi kelajuan cahaya...ari nie kita sebut pasal Nokia 3310 esok dah keluar Nokia Butterfly...tak abis lagi cerita pasal aku bertunang esok korang dah dengar cerita aku kahwin....hahaha...itu cerita rekaan......tapi ibaratnya macam tue lah....

Tak terkejar dengan teknologi sekarang nie...syarikat telekomunikasi berlumba² producekan jenama dorang untuk market dunia...aku baru tahu ada samsung corby II esok dah ada samsung galaxy note....hahahaha...ketinggalan kan aku nie...

Oleh kerana teknologi buat kita manusia nie bagai nak giler untuk milikinya...last² aku ambik jalan mudah...guna mana yang berkenan...agak² menepati citarasa aku grab je...tak payah nak kejar sangat...nanti boleh jadi gila pulak...

Baru² nie aku ada menyatakan hasrat untuk tukar handset aku dari samsung corby II kepada samsung galaxy note II....itu pun lepas tengok adik aku tukar ke handset samsung ape ntah...pastu aku pun set dalam kepala otak nak minat satu model samsung untuk aku adore....

Tapi dalam hati aku tidaklah menaruh harapan yang tinggi untuk milikinya sebab aku tahu siapa diri ini.....hehehehe....tetiba datang satu suara dari mana ntah nak realisasikan impian aku tue tapi semua tue tunggu tahun depan...InsyaAllah....

>>>Harap² Samsung Galaxy Note II milik daku.... :)


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB



~ zura ~

6 comments:

zh-ena said...

tggu hantaran kahwin jea ra
minta tunangkan ko bg eheh

Nafira usof said...

saya sangat suka ngan gadget terkini.. cuma tak mampu jer nak beli semua gedget2 yang baru kuar tuh.. huhuhu

Mummy Adriana said...

samsung okay ke? i prefer iphone & blackberry :)

Zura said...

hehhe...dah ckp dah na...

Zura said...

minat tp xde modal..erm..xpelah ade rezeki ade lah..

Zura said...

erm...so far gune okey je mummy adriana...