Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, November 2, 2012

Keadaan Sudah Berubah

Assalamualaikum....

Okeylah sempena petang yang sejuk nie...baru lepas hujan nie...kan hujung tahun memang musim hujan....aku saje je lah nak ajak korang sembang kosong ngan isu yang aku nak borak santaikan dalam entry nie....mungkin aku tak de idea kot nak menulis...hihihihi...

Korang perasan tak atau aku sorang je yang perasan....lately nie atau dalam kategori lain kebelakangan nie....aku tengok dunia blogging sedikit menyepi....tak tahulah menyepi dari segi mana tapi yang pasti banyak blogger yang dulu aktif sudah menyepikan diri...

Alasan ape aku sendiri tak tahu...mungkin mereka ada percaturan hidup yang lagi penting....suatu masa dulu dunia blogging penuh dengan warna warni kemeriahan blogger yang aktif menulis cerita² hidup untuk di kongsikan dengan pembaca....tapi sekarang macam boleh di kira...mungkin aku je yang perasan....

Kalau dulu tak henti² give away di adakan untuk pembaca....sana sini blogger bermurah hati bagi hadiahlah, fridge magnetlah, keychain lah...tapi sekarang nie macam senyap je...blogger² yang rajin buat GA pun dah senyap je....

Kalau tak buat GA...ada cara lain untuk memeriahkan dunia blogging...macam capture nombor pelawat dalam blog...pastu teka tekilah...macam²lah....tapi semua tue dah jadi kenangan je...banyak blogger dah tak de hati nak berblogging kot...

>>>Rindukan suasana blogging dulu².....


Jom join says.com & blingd untuk jana pendapatan sambil berFB



~ zura ~

10 comments:

Cik Cyida said...

erm..xdpt di nafikan mmg sudah semakin menyepi, termasuk saya jugak! :D

Nafira usof said...

perasan jugak.. agak sunyi sket.. :)

dwaty said...

betul tu zura... kesannya sampai ke saya juga... malas nak update... hehehe... dan saya terpaksa keluarkan yang dah beberapa bulan x update tu dari bloglist... huhuhu

Myra Jay said...

Dulu memang meriah, tp sekarang lagi meriah kot rasanya kak :)

Zura said...

ingatkan sy sorang je perasan..

Zura said...

sunyikan nafira..

Zura said...

lama duduk kat draft br nk publise...

Zura said...

myra rase lg meriah...sbb myra selalu jugak update..

zh-ena said...

tanggungjawab makin byk la ra
skang nie aku lg suka contest di FB jea hahahahhaha

Zura said...

itu aku tgk kejap2 ko tagged gambar..