Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, May 18, 2010

Akhirnya Sampai Sudah Barang Untuk Mutia

Assalamualaikum....

Lately nie tak tahu ape nk aku entrykan...hilang idea....malam tadi Mutia bg msg kat aku...alhamdulillah barang yang aku kirimkan pada dia telah selamat sampai....oleh kerana aku malas nak berkira², anggap jelah hadiah dr aku untuk dia...

Baiknye hati Mutia nie dia mintak alamat aku tuk bg something kat aku plak...tak sabar plak nk tunggu hadiah dari seberang...hehehe...kite manusia kenalah tolong menolong....hari nie hari dia esok lusa hari aku plak....ape la aku merapu meraban nie...



Free Signature Generator

2 comments:

chugie said...

baik nye ko ni ra..
ape kate ko tolong aku pulak ra..
aku x dan lagi nak mencari produk amelia yg ko pakai tu.. tolong aku bleh?? :D

Zura said...

aku malas nk berkira ngan dia sbb dia kat indon...susah nk transfer duit...last2 aku maleh, aku bg free jelah..

ko g lah kat the store...aku tolong org yg susah nk dapat kan je...hehhe...